Lainaa yritykselle

Vakuudettoman yrityslainan hakeminen verkossa on todella helppoa ja nopeaa.  Yrityslainan avulla pienet ja keskisuuret yritykset voivat saada helposti ja nopeasti lainaa heidän yrityksensä tarpeisiin.

Kulutusluotto

Rahaa voi tarvita nopeasti mihin tahansa ennen palkkapäivää.

Remonttilaina

Kun koti kaipaa pientä kohennusta tulee apuun remonttilaina

Matkalaina

Kaipaatkö virkistavä lomamatka? Voit aloita matkan heti.

Autolaina

Helppo autolainaa autosi korjauskulujakin varten.

Yrityslaina

Yrityslaina on nopea ja helppo tapa järjestää rahoitus yritykselle

Yrityslaina helposti

Pienillä ja varsinkin nuorilla yrityksillä harvoin on riittävästi vakuuksia ja hankala hakea yrityslaina kun pankit yleensä vaativat jotain lainan vakuudeksi, irtaimistoa tai jotain muuta vastaavaa.

Varsinkin toiminimellä toimiville yksityisyrittäjille pankit myöntävät mieluummin yksityishenkilön kulutusluottoa kuin yrityslainaa. koska tällaisten yrittäjien joukossa on paljon ns. tietotyöläisiä, joiden ainoa kalusto on heidän tietokoneensa. Yksityiset rahoitusyhtiöt myöntävät yrityslainaa kaikille yritysmuodoille, toiminimille, kommandiittiyhtiöille, osakeyhtiöille jne. Tällaisten yritysrahoittajien kautta lainan hakeminen on nopeaa ja helppoa, sillä kaikki tapahtuu verkossa. Lainahakemusta varten ei tarvitse varata aikaa pankkiin päästäkseen täyttämään hakemusta pankkivirkailijan kanssa. Hakemuksen voi täyttää omalla koneellaan oman työpöytänsä ääressä. Lainapäätöksen saa yleensä välittömästi tai ainakin jo saman päivän aikana. Yritysrahoituksen saatavuus vaikuttaa suoraan yritysten mahdollisuuteen investoida ja kasvaa.

Yrityslaina ilman vakuuksia

Vakuudettoman yrityslainan hakeminen verkossa on todella helppoa ja nopeaa. Lähetetty lainahakemus käsitellään välittömästi ja saat lainapäätöksen todella nopeasti. Tämän jälkeen lainanhakijan täytyy tarkistaa ja allekirjoittaa lainasopimus. Sopimus ja lainan ehdot tulee lukea tarkasti läpi ennen allekirjoittamista. Kun lainasopimus on allekirjoitettu, maksetaan lainasumma yrityksen tilille. Lainan voi siis saada yrityksen tilille ja käyttöön jo saman päivän aikana.

Perinteiseen pankista haettavaan yrityslainaan verrattuna vakuudettoman yrityslainan hakeminen verkossa toimivilta lainanmyöntäjiltä on helpompaa ja nopeampaa. Lainan hakemiseksi ei tarvitse täyttää suurta määrää papereita ja lomakkeita ja liittää yrityksen toimintakertomusta ja tilinpäätöksiä niiden liitteeksi.

© Copyright Pikalaina